Mulla on ollut jo jonkin aikaa ollut sellanen että haluan näyttää ulkoisesti mieheltä.

Transvestiitti on henkilö, joka kokee oman sukupuolensa oikeaksi ja hyväksi, ja kuitenkin tuntee tarvetta tai halua toisinaan pukeutua vastakkaisen sukupuolen vaatteisiin, eläytyä tämän sukupuolen rooleihin tai tulla kohdelluksi tämän sukupuoliryhmän jäsenenä.

Transvestiitit eivät kuitenkaan koe transsukupuolisen henkilön tavoin olevansa väärän sukupuolen ruumiissa, eivätkä he halua muuttaa kehoaan vastakkaisen sukupuolen kehoa vastaavaksi hormonihoidolla, kirurgialla jne.

Transvestiitille pukeutuminen ja eläytyminen tuottaa kokonaisvaltaista mielihyvää. Vaikka mielikuvissamme transvestiitti yleensä on naiseksi pukeutuva mies, transvestiitti voi yhtä hyvin olla mieheksi pukeutuva nainen. Kulttuurissamme on hyväksyttyä, että naisella on miesten vaatteita tai maskuliininen tyyli, ja usein naisten transvestisuus jää näkymättömiin. Siinä missä mekkoon pukeutuva mies määrittyy ”transuksi”, miehen pukuun pukeutuva nainen määrittyykin ehkä kiehtovaksi ja trendikkääksi.

Kun luin ton tekstin netistä tiesin heti että toi on se mitä mä tarkotan. mutta mulla vaan on toi että haluun olla koko ajan pukeutunut miesten vaatteisiin. Mutta haluan aluksi laihduttaa ennen kuin alan pukeutumaan niin. Joten laitan tässä kuvia ihmisistä jotka on saanut mut tajuamaan :) 







    Vasemman Puoleinen on mun tavoite :)